Material lemnos confiscat Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 344 Vizualizări

Material lemnos confiscat

Inpectoratul de Poliție Județean Mureș anunță că „la data de 07.08.2017, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Breaza, au fost sesizaţi de către Ocolul Silvic Reghin despre faptul că doi bărbaţi din comună, în vârstă de 79 de ani, respectiv 53 de ani, ar fi tăiat în mod ilegal și ar fi sustras 23 de arbori din specia carpen și 1 arbore din specia stejar, din fondul forestier administrat de către Ocolul Silvic Reghin.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit că materialul lemnos, din specia carpen şi stejar, ar fi fost transportat fără documente legale şi ar fi fost sustras prin tăiere de pe picior, din fondul forestier amplasat pe raza administrativ-teritorială a comunei Breaza.
În data de 08 august a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul celor doi bărbaţi, prilej cu care a fost identificat material lemnos, pentru care persoanele în cauză nu au deținut documente legale de proveniență.

Materialul lemnos identificat a fost cubat de către un inginer din cadrul Ocolului Silvic Reghin, rezultând o cantitate de 24 mst. lemn de foc, de esenţă carpen şi stejar, care a fost predată în custodia Ocolului Silvic Reghin, iar un motoferăstrău mecanic a fost depus în Camera de Corpuri Delicte de la Poliţia Municipiului Reghin.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului de caz”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE