FOTO: Ziua Întâmplărilor Fericite pentru B-Unici Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

FOTO: Ziua Întâmplărilor Fericite pentru B-Unici

8 august este cunoscută drept Ziua Întâmplărilor Fericite, ocazie cu care B-Unicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Târgu-Mureş au transformat o zi obișnuită într-una specială.

Astfel, B-Unicii au beneficiat de o frumoasă surpriză, respectiv o plimbare cu Mocăniţa.

“În principiu, în această zi trebuie să ni se întâmple ceva frumos. Ori poți face ca această zi să fie un eveniment fericit pe care să-l dăruiești celor din jurul tău. În acest context, noi, echipa Căminului pentru Persoane Vârstnice din Târgu-Mureș, i-am surprins pe B-Unici dăruindu-le o întâmplare fericită: o călătorie… într-o locomotivă cu aburi, din alte timpuri, cu trei vagoane – unul ocupat în întregime de B-Unici, cu băncuțe din lemn, având senzația unui tren în miniatură…”, a transmis dr. Anca Florea, directoarea Căminului.

Experienţa călătoriei cu Mocăniţa a fost unică, pe alocuri chiar impresionantă, peisajele oferite de traseul dintre localităţile Sovata şi Câmpu Cetăţii fiind realmente de vis.

“Am trecut printre dealuri verzi, turme de oi la păscut, podețe peste ape cristaline, trecând prin pădurea fermecată, unde, așa cum ne-a promis Carmen, gazda noastră, “ne vom întoarce în timp să ne transpunem în personaje din lumea poveștilor”. Aceeași Carmen ne-a prezentat și regulamentul: ”atunci când mecanicul trage sirena, noi toți să aplaudăm”, “să facem cu mâna tuturor persoanelor pe care le întâlnim”… Bineînțeles că am aplicat regulamentul dar… nu am scăpat nici de “nașul Mircea”, care cu zâmbetul pe buze, ne-a taxat, dar ne-a și prezentat istoria trenulețului turistic. V-am făcut curioși, nu-i așa?… Nu ratați o întoarcere în timp cu Mocănița Sovata – Câmpu Cetății!”, a mai precizat dr. Anca Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE