Share

Home / Administratie / Primăria Sighişoara angajează poliţişti locali

Primăria Sighişoara angajează poliţişti locali

Municipiului Sighişoara organizează la sediul său din judeţul Mureş, localitatea Sighişoara, str. Muzeului nr. 7, la data de 4 septembrie 2017, respectiv 6 septembrie 2017 concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante:

– Un post de Polițist local, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Disciplina în construcții- Serviciul Public Politia Locală;

– Un post de Polițist local, clasa III, grad profesional superior în cadrul Biroului Ordine Publică – Serviciul Public Poliția Locală;

– Un post de Polițist local, clasa III, grad profesional asistent în cadrul Biroului Ordine Publică – Serviciul Public Poliția Locală.

Condiţiile pentru participare la concurs, condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi conţinutul dosarului de înscriere la concurs, sunt afişate la sediul instituţiei şi pe site-ul oficial al instituţiei: www.sighisoara.org.ro.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 de zile de la data publicarii în Monitorul Oficial al României, partea III-a, ora 15.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei camera 72 sau la telefon 0265-771.280.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Sighişoara)

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș – Promoție de primavară la CAR PROGRESUL, cu reduceri la dobânzi !

La CAR PROGRESUL – Sucursla Târgu Mureș primăvara vine cu credite promoționale, credite care vă …

Share
Share