Share

Home / Administratie / Primăria Sighişoara angajează poliţişti locali

Primăria Sighişoara angajează poliţişti locali

Municipiului Sighişoara organizează la sediul său din judeţul Mureş, localitatea Sighişoara, str. Muzeului nr. 7, la data de 4 septembrie 2017, respectiv 6 septembrie 2017 concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante:

– Un post de Polițist local, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Disciplina în construcții- Serviciul Public Politia Locală;

– Un post de Polițist local, clasa III, grad profesional superior în cadrul Biroului Ordine Publică – Serviciul Public Poliția Locală;

– Un post de Polițist local, clasa III, grad profesional asistent în cadrul Biroului Ordine Publică – Serviciul Public Poliția Locală.

Condiţiile pentru participare la concurs, condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi conţinutul dosarului de înscriere la concurs, sunt afişate la sediul instituţiei şi pe site-ul oficial al instituţiei: www.sighisoara.org.ro.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 de zile de la data publicarii în Monitorul Oficial al României, partea III-a, ora 15.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei camera 72 sau la telefon 0265-771.280.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Sighişoara)

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Duminică, 23 iunie, activități recreative în Centrul Sighișoarei!

Primăria municipiului Sighișoara invită sighișorenii, duminică, 23 iunie, începând cu ora 17.00, în centrul municipiului, …

Share
Share