Share

Home / Administratie / PUG reactualizat la Bahnea

PUG reactualizat la Bahnea

Primăria comunei Bahnea, în calitate de titulară a planului „Reactualizare Plan Urbanistic General (PUG) şi Regulament Local de Urbanism, comuna Bahnea, judeţul Mureş”, anunţă publicul interesat asupra organizării şedinţei de dezbatere publică pentru proiectul de plan şi raportul de mediu elaborat.

Potrivit unui counicat, aceasta va avea loc în data de 13 septembrie 2017, la ora 16.00, cu participarea autorităţilor interesate de plan.

Proiectul de plan şi Raportul de mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, precum şi la sediul titularului de plan, Primăria comunei Bahnea, strada 1 Decembrie 1918 nr. 50, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Strada Liviu Rebreanu intră în reabilitare!

Echipele de muncitori au început lucrările de demontare a bordurilor și de decapare a trotuarelor …

Share
Share