Business rEvolution, la Târgu-Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 232 Vizualizări

Business rEvolution, la Târgu-Mureş

Proiectul național Business rEvolution, organizat de Doingbusiness.ro, continuă în această toamnă cu patru noi ediţii, dintre care una va avea loc la Târgu-Mureş, în data de 28 noiembrie.

„Într-o lume aflată în schimbare accelerată, conferințele „Business rEvolution – Digitalizarea: Trend sau Tsunami?” ajută antreprenorii să deslușească mecanismele transformării digitale care agită economia în general și mediul de afaceri în particular”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Evenimentele vor fi moderate de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta raționamente alternative la scenariile comune, folosind indicatori de avertizare timpurie care conturează cadrul economic național și global pe termen mediu și lung. Participarea la evenimentele „Business rEvolution – Digitalizarea: Trend sau Tsunami?” este gratuită, în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie înregistrată, iar înregistrarea se poate face pe http://new.doingbusiness.ro/evenimente, locurile fiind limitate.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE