Cu două mureșence în lot, tricolore U17, la un pas de semifinale Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 188 Vizualizări

Cu două mureșence în lot, tricolore U17, la un pas de semifinale

Cu două jucătoare de la CS Olimpic Târgu-Mureș în lot, echipa națională de handbal feminin U 17 a României a obținut calificarea în faza a doua a Campionatului European care se desfășoară în Slovacia, la Michalovce.

În primele două partide ale grupei C, România a învins Franța cu 26-23 (11-10), o contribuție importantă având mureșencele, care au reușit să înscrie aproape o treime din goluri, Andreea Târșoagă 6, iar Monica Bărăbaș 2. În a doua întâlnire din grupă, tinerele „tricolore” au reușit să întoarcă spectaculos rezultatul în partida cu Suedia, 24-21 la final, după 8-14 la pauză. În acest joc mureșence au avut o contribuție și mai importantă. Bărăbaș a înscris de 7 ori, iar Târșoagă de 2 ori. Duminică după masă s-au jucat ultimele meciuri din faza grupelor, în care România a încheiat la egalitate, 27-27 cu Cehia, câștigând grupa. Bărăbaș a reușit de această dată 4 goluri, iar Târșoagă 2.

România va întâlni în faza a doua a competiției formațiile Norvegiei și Spaniei, în zilele de marți și miercuri. Din grupa semifinală 2 mai face parte Franța, învinsă în prima fază de România, rezultat care a fost dus mai departe. Primele două clasate vor disputa vineri, 18 august, semifinalele competiției, urmând să întâlnească primele două clasate din grupa în care evoluează Ungaria, Germania, Danemarca și Rusia, primele două cu câte o victorie. Așadar, cu o victorie în fața Norvegiei, „tricolorele” și-ar asigura prezența în semifinale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE