Concert DJ Shiver, la “Weekend” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Concert DJ Shiver, la “Weekend”

La show-urile sale, mii de mâini dansează, în aer, în același ritm. Sute de luminițe se plimbă de la stânga la dreapta în timp ce tot atâtea fețe zâmbitoare se bucură de muzică. DJ Shiver reușeste să adune mii de petrecăreți la evenimentele sale, iar acum se întoarce acasă cu The Shiver Show, conceptul de party la care orice iubitor de muzică ar trebui să ajungă cel puțin o dată.

După un turneu scurt alături de Sean Paul în Italia, DJ Shiver, pe numele său real Alexandru Raul Gherman, se întoarce acasă pentru un show de neuitat. Artificii, CO2, confetti, lasere, lumini de toate culorile și muzică pentru toate gusturile. Asta înseamnă, în câteva cuvinte, show-ul pe care DJ-ul originar din Târgu Mureș îl pregătește pentru orașul său natal, pe data de 26 august, de la ora 20.00, la Complexul Weekend.

“Sunt foarte fericit că am fost invitat să aduc show-ul meu acasa. Mă bucur foarte mult că pot să împart veselia asta cu toți prietenii din Târgu Mureș. O să fie o petrecere cu tema Home Sweet Home”, spune Alexandru.

Alexandru Raul Gherman are 29 de ani, iar momentan locuiește în Cluj-Napoca. DJ Shiver, după cum îl cunoaște toată lumea, activează în domeniul muzical din anul 2008, iar “acesta e doar începutul”, după cum spune. În ultimii ani a participat la sute de petreceri și festivaluri din  țară cât și străinătate.

Evenimentul de pe data de 26 august este organizat de Primăria Târgu-Mureș la Complexul Weekend, iar intrarea va fi liberă. Pe scenă, alături de DJ Shiver, vor urca și ZO și Andreea Veder.

Pentru mai multe informații, urmăriți pagina de facebook OWPN:  https://www.facebook.com/owpn1/

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE