FOTO: Veteranii de război din Târnăveni, cetăţeni de onoare Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 528 Vizualizări

FOTO: Veteranii de război din Târnăveni, cetăţeni de onoare

Primarul municipiului Târnăveni, Nicolae Sorin Megheşan, a acordat vineri, 18 august, titlul de cetăţean de onoare veteranilor de război Ioan Solomon, Zosim Solomon şi Octavian Orza. Ceremonia a avut loc în incinta Casei de Cultură a municipiului, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Târnăveni, convocată cu ocazia Zilelor Municipiului Târnăveni.

Emoţii, emoţii…

Gestul autorităţilor locale din municipiul Târnăveni a fost primit cu mare emoţie de veteranii de război, care şi-au găsit cu greu cuvintele.

„N-am cuvinte ca să spun, să mulţumesc celor care ne-au apreciat, că am ajuns la această vârstă. Mulţumim, în numele veteranilor de război. Din păcate, am rămas doar trei. Toţi ceilalţi au plecat dintre noi. N-am cuvinte să spun şi altceva, sunt prea emoţionat…”, a mărturisit Octavian Orza.

„Sunt fericit pentru evenimentul de astăzi. Ţin să mulţumesc autorităţilor locale şi să spun că astfel de evenimente eu nu am avut”, au fost cuvintele lui Ioan Solomon.

Distincţii „Urbis Dignitas”

Totodată, primarul Nicolae Sorin Megheşan a acordat şi trei distincţii „Urbis Dignitas” după cum urmează: medicului oftalmolog Dacia Hîncu (absentă la ceremonie, dar reprezentată de mama sa), lui Alin Moldovan, iniţiatorul proiectului „Maratonul Târnavei”, şi lui Raul Octavian Rus, câştigătorul locului 2 la Olimpiada Naţională de Matematică.

„Vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut pentru noi şi pentru ţara noastră”, a spus Nicolae Sorin Megheşan. „Cred că încă o dată Târnăveniul demonstrează că a avut, are şi va avea oameni de valoare”, a conchis primarul municipiului Târnăveni.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE