Răzvan Exarhu își lansează volumul de debut „Fericirea e un ac de siguranță” la Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 517 Vizualizări

Răzvan Exarhu își lansează volumul de debut „Fericirea e un ac de siguranță” la Târgu-Mureș

Cunoscutul om de radio, de televiziune și bucătar Răzvan Exarhu își va lansa joi, 24 august, ora 18:30, la Hotel Privo cartea de debut „Fericirea e un ac de siguranță” (Editura Curtea Veche), cu ilustrații de Andreea Chiric.

Volumul e un jurnal atipic în care cititorii vor găsi mostre de umor și analize lucide ale unor teme banale precum revolta anti sistem, alcoolul, cărţile, crucile făcute în autobuze, prietenia, clişeele, narcisismul din social media, ecologia și multe altele.

Răzvan Exarhu a semnat articole în „Evenimentul zilei“, „Top Gear“, „Academia Caţavencu“ şi „Dilema veche“. Între 2009 şi 2012, a prezentat şi a produs seria TV de gastronomie şi călătorie „România delicioasă“ la TVR și făcut parte din juriul „Masterchef“ de la Pro TV.

Fragment din „Fericirea e un ac de siguranță”:

Facebook şi omul

„Vorba aia, creşti un copil cu speranţa că la bătrîneţe o să aibă cine să-ţi dea un pahar cu apă. Şi un like. Uite-aşa, laicul devine o formă a credinţei. Credinţa că ne pasă unii de alţii, că sentimentele noastre vor fi devoalate prin acest mic click, că vom primi înapoi acelaşi semn, că s-a înţeles că poza noastră cu buchetul de gladiole pe care scrie SĂ AI O ZI FRUMOASĂ arată că frumuseţea vine din interior. Doar că nu e clar unde naiba se duce.”

Răzvan Exarhu va avea un dialog cu managerul general al Teatrului Național Târgu-Mureș, Gáspárik Attila, după care va răspunde la întrebările publicului și va semna cărți.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE