Home / Cultură / Tabără de muzică în judeţul Mureş

Tabără de muzică în judeţul Mureş

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Mureş în colaborare cu Palatul Copiilor din Târgu-Mureş şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş organizează în perioada 21 – 27 august, la baza turistică „Mureşul” din Târgu-Mureş, Tabăra Naţională de Muzică Vocal – Instrumentală – ediţia a IV-a, cu sprijinul şi finanţarea Ministerului Tineretului şi Sportului.

„La această tabără participă un număr de 70 de elevi şi tineri din toată ţara, obiectivul taberei fiind  învăţarea şi aprofundarea elementelor de tehnică şi artă muzicală, atât instrumentală , cât şi vocală. Se vor organiza cursuri de pregătire interactive, practice şi teoretice, pe grupe: canto – muzică uşoară, muzică populară, instrumente – corzi-orgă, pian, vioară, instrumente de suflat – flaut, clarinet, saxofon, trompetă şi de percuţie”, a precizat Iuliana Rus, director executiv al DJST Mureş.

Spectacolele finale vor avea loc în zilele de 25 august, în localitatea Sovata, începând cu ora 17.00 şi în 26 august, în amfiteatrul din Piața Teatrului, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recital de poezii și de cântece, în Sângeorgiu de Mureș

Castelul Mariaffi din Sângeorgiu de Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, un moment …