Tânăr din Petelea cercetat pentru şantaj Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 422 Vizualizări

Tânăr din Petelea cercetat pentru şantaj

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au prins în flagrant miercuri, 23 august, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Petelea, în timp ce primea 1.200 de euro de la o persoană pe care a determinat-o, prin ameninţări, să-i plătească dobânda pentru o sumă de bani împrumutată.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, din cercetările efectuate în cauză a reieșit că persoana respectivă ar fi împrumutat în urmă cu trei luni suma de 350 de euro părții vătămate, cu o dobândă de 100%, iar pentru recuperarea acestora ar fi recurs la amenințări și acte de violență asupra lui şi a membrilor familiei sale.

„Concomitent cu momentul realizării flagrantului poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa persoanei bănuite de comiterea infracţiunii de şantaj. În urma percheziţiei, poliţiştii au identificat şi ridicat 11.000 de euro, 8.000 de lei, precum şi înscrisuri privind sume de bani datorate de diferite persoane. La data de 23 august, faţă de persoana în cauză a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin să îl prezinte instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.  Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, se arată în comunicat.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE