Doar un punct pentru ASA pe teren propriu FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 411 Vizualizări

Doar un punct pentru ASA pe teren propriu

În etapa a V-a a Ligii II de fotbal, ASA Târgu Mureș a încheiat la egalitate partida disputată pe teren propriu, 1-1 cu Sportul Snagov. Oaspeții au descis scorul în minutul 11, prin Borțoneanu, iar mureșenii au egalat prin Paul Iacob, în minutul 28.

După patru etape în care ASA a întâlnit trei nou promovate și o echipă de juniori împrumutați de Foresta Suceava, cu trei victorii și un eșec, în runda cu numărul 5 echipa antrenorului Bálint Lászlo s-a împiedicat de o echipă care a retrogradat în sezonul tecut. Sportul Snagov continuă pentru Metalul Reșița și a profitat de retragerea celor de la FC Brașov, dar startul lor în noua ediție nu a fost unul reușit, cu victorii pe teren propriu doar împotriva ifovenelor de la Balotești și Afumați și o remiză la Luceafărul Oradea, care se va anula, deoarece bihorenii s-au retras. Începutul partidei a fost dominat teritorial de către mureșeni, dar oaspeții au deschis scorul la prima fază mai periculoasă, când o centrare de pe stânga a trecut de linia de apărare și a fost reluată plasat în plasă de către Borțoneanu, nemarcat în careu. ASA s-a aruncat în atac și a reușit egalarea la o fază prelungită, finalizată din fața porții de către Paul Iacob. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil și rezultatul se anunța unul imprevizibil.

 

Dominare, ocazii, dar și emoții

Gazdele au ieșit decise de la vestiar și și-au creat câteva situații bune din start. În minutul 50 Alex Stoica a reluat în bară centrarea lui Panait, iar după alte cinci minute Ene a trimis cu capul puțin peste poartă centrarea lui Iacob. O altă bună oportunitate ar fi avut în minutul 61, la o lovitură liberă executată de Băjan, la o fază în care arbitrul nu a acordat legea avantajului, când mureșenii au scăpat spre poartă, fază întoarsă de centralul întâlnirii. ASA a dominat în continuare, dar fără clarviziune și a avut în câteva rânduri emoții, cum a fost la șutul expediat în minutul 67 de Neață, care a trecut puțin pe lângă poarta lui Moga, depășit de fază. Emoțiile au continuat până la final, cu multe lovituri libere de partea oaspeților, dar niciuna dintre echipe nu a mai reușit să înscrie și ambele s-au mulțumit cu punctul obținut.

ASA a început să coboare în clasament și în etapa viitoare va întâlni tot pe teren propriu formația Dacia Unirea Brăila, echipă care a reușit câteva răsturnări spectaculoase de scor.

Formații:

ASA: Moga – Băjan, Ene, Candrea, Panait, P. Iacob, Mijokovic, D. Muntean, Al. Stoica, Sârbu, Boiciuc. În repriza a doua au mai jucat Licu, Schieb și Petra

Sportul: Anca – Șt. Vlădoiu, Șerban, Lică, Stancu, R. Alexandru, Borțunean, Voineac, Kimbaloula, Buștea, Neață

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE