Share

Home / Cultură / Spectacolele „MaRo” și „Pe jumătate cântec” au fost selecționate de către Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova
Sursa: www.cvlpress.ro

Spectacolele „MaRo” și „Pe jumătate cântec” au fost selecționate de către Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova

Spectacolele „MaRo” de Székely Csaba, regia Andi Gherghe și „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu au fost selecționate de către Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova să facă parte dintr-un program care se va derula în stagiunea 2017-2018.

Conform anunțului postat pe site-ul www.tncms.ro, în urma apelului de propuneri în cadrul proiectului „11 plus 1 independent/contemporan”, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova a selectat 6 spectacole de teatru ce aparţin unor companii independente şi alte 6 de dans – atât producţii independente, cât şi ale unor instituţii publice –, toate urmând să fie prezentate în noua stagiune artistică, începând din octombrie 2017 până în mai 2018. În total au fost primite 62 de aplicaţii (46 spectacole de teatru şi 16 spectacole de dans contemporan).

Andrei VORNICU

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Albina din capul meu“ va bâzâi pe trei voci la Sala Mică

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș anunță o nouă reprezentație cu spectacolul „Albina …

Share
Share