Home / Invatamant / Avocatul Poporului, anunţ despre Şcoala din Ţigmandru

Avocatul Poporului, anunţ despre Şcoala din Ţigmandru

Distribuie

Şcoala Gimnazială din satul Ţigmandru, comuna Nadeş, a intrat în reabilitare, iar elevii vor fi supravegheaţi în timpul pauzelor de către profesorul de serviciu, în urma anchetei realizate de Avocatul Poporului în cazul incidentului în care o elevă a căzut în fosa septică din curtea şcolii, informează www.agerpres.ro.

“Conducerea şcolii Gimnaziale Nadeş-Ţigmandru, Primăria comunei Nadeş şi Inspectoratul Şcolar Mureş şi-au însuşit Recomandările formulate de către Avocatul Poporului, în urma sesizării din oficiu şi anchetei efectuate după incidentul în care o elevă a căzut în fosa septică din curtea şcolii. Astfel, Inspectoratul Şcolar Mureş a comunicat că a cerut luarea unor măsuri urgente care vizează aspecte ce ţin de infrastructura şcolară şi securitatea muncii în Şcoala Gimnazială Ţigmandru: înlocuirea sau repararea centralei termice, remedierea defectelor din toaletele noi, înlocuirea geamurilor sparte de la ferestre şi a clanţelor de la uşi, repararea podinei, fixarea ţevilor de calorifere de pe holuri, efectuarea de zugrăveli interioare, urgentarea asfaltării curţii şi urgentarea reparării tavanelor”, a anunţat luni, 28 august, Avocatul Poporului, într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Detașarea unui consilier de la Primăria Târgu Mureș la șefia ITM Mureș notificată de Prefectură

Distribuie Instituția Prefectului – Județul Mureș a notificat Primăria Municipiului Târgu Mureș să respecte legislația …