Home / Invatamant / Ioan Macarie, inspector școlar general, mesaj de început de an școlar pentru elevi, părinți și profsori

Ioan Macarie, inspector școlar general, mesaj de început de an școlar pentru elevi, părinți și profsori

Inspectorul școlar general al județului Mureș, Ioan Macarie, le-a transmis elevilor, părinților și profesorilor, prin intermediul unui comunicat de presă, un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar.

„Iată că a sosit și ziua în care școlile își redeschid porțile pentru a-i primi pe cei care, după o vară fierbinte,lipsităde griji, vor parcurge o nouă etapă din viață. Începem astfel cu toții, elevi șidascălideopotrivă, un nou an școlar plin de speranțe și provocări.

Îmi exprim încrederea în dăruirea și în competențeleprofesionale ale cadrelor didactice, în buna lor credință și putere de a forma oameni.

Vouă, dragi elevi, vă adresez provocarea competiției, a muncii, a disciplinei și a studiului cu seriozitate, și, totodată, vă doresc să vă împliniți visurile.

Adresez o caldă invitaţie părinţilorde a se implica activ în educaţia copiilor, de a fi prezenţi în viaţa şcolii, alături de profesori, așa cum au făcut-o de fiecare dată în calitate de parteneri educaționali.

Așadar, dorim să ne bazăm pe toți factorii implicați în actul educațional – reprezentanții autorităților locale‚ părinți, cadre didactice, asociații profesionale sau neguvernamentale, instituții publice,mass-media pentru a sprijini în continuare accesul la educație pentru fiecare copil, pentru a respecta educația, cartea de vizită a societății românești.

În numele conducerii instituției le urez elevilor noștri multă putere de muncă, alegeri înțelepte și reușite pe măsura efortului depus, iar părinților și cadrelor didactice multă răbdare, decizii înțelepte, iar la sfârșitul anului școlar să culegem împreună roadele succesului!”,

Inspector şcolar general,
prof. Ioan MACARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Dalia Maria Khabour, atrasă de Medicina Militară

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a șefilor de promoție ai …