Home / Business / Muriel Yvette Oger, cetăţean de onoare al oraşului Sărmaşu

Muriel Yvette Oger, cetăţean de onoare al oraşului Sărmaşu

Primarul oraşului Sărmaşu, ing. Ioan Mocean, a atribuit duminică, 27 august, titlul de Cetăţean de Onoare al Sărmaşului doamnei Muriel Yvette Oger, director de operaţiuni al companiei Parisot şi manager general al punctului de lucru Parisot din Sărmaşu, pentru „activitatea deosebită în slujba comunităţii şi dezvoltarea economico-socială a oraşului Sărmaşu.” Ceremonia a fost inclusă în programul celei de-a 15-a ediţii a Zilelor Sărmăşene, iar iniţiativa acordării titlului de Cetăţean de Onoare aparţine unui grup de salariaţi ai punctului de lucru Parisot din Sărmaşu, fiind aprobată Consiliul Local al oraşului Sărmaşu.

„Femeie simbol pentru oraşul Sărmaşu”

În alocuţiunea sa, ing. Ioan Mocean a subliniat contribuţia doamnei Muriel Yvette Oger la dezvoltarea comunităţii locale din Sărmaşu, pe care a prezentat-o ca fiind „un împătimit al frumuseţilor României, al culturii şi a activităţilor artistice din ţară.”

„În anul 2004, la cerea conducerii grupului Parisot din Franţa, doamna Muriel, în calitate de director operaţiuni, este trimisă în România, pentru reorganizarea activităţii de producţie în croitorie pentru această societate. În 2004, când grupul Parisot intră în reorganizare şi activitatea de pe platforma industrială a oraşului Sărmaşu de asemenea intră în reorganizare începe activitatea cu un număr de 65 de angajaţi. În prezent, după 13 ani de activitate punctul de lucru din Sărmaşu are un număr de 480 de angajaţi şi acest lucru se datorează managementului excepţional pe care doamna Muriel l-a practicat aici, în comunitatea noastră”, a menţionat primarul oraşului Sărmaşu, care a mai afirmat că o consideră pe doamna Muriel Oger o „femeie simbol pentru oraşul Sărmaşu”.

„România va rămâne în inima mea”

Absolventă a şcolii în meseria de croitor-stilist, Muriel Yvette Oger şi-a început activitatea la Casa de Modă „Jean Paul Gautier” din Paris, unde a lucrat în vestimentaţie de modă timp de 5 ani. Au urmat peste 35 de ani de activitate la societatea Parisot din Franţa, inclusiv venirea la Sărmaşu timp de 13 ani, de unde Muriel Yvette Oger se va întoarce în patria natală, Franţa, pentru a se bucura de binemeritata pensie.

„Mulţumesc Consiliului Local şi domnului primar Mocean. Am avut foarte multe satisfacţii pentru a lucra la fabrica din Sărmaşu. Din punctul de plecare de la 65 de muncitori la aproape 500 în prezent este o realizare şi o satisfacţie a tuturora. Mulţumesc tuturor muncitorilor de la fabrică. Iubesc România şi niciodată nu voi uita România, nu voi uita niciodată Sărmaşu, casa mea de la Balda şi fabrica, bineînţeles. Toată viaţa mea România va rămâne în inima mea”, au fost cuvintele proaspătului cetăţean de onoare al oraşului Sărmaşu.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán promite parcări subterane și supraetajate la Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat vineri, 18 iunie, că autoritățile locale din …