Share

Home / Administratie / Reţea de canalizare extinsă la Deda

Reţea de canalizare extinsă la Deda

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului și fără studiu de evaluare adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul “Extinderea reţelei de canalizare menajeră și alimentare cu apă, comuna Deda, județul Mureș”, propus a fi realizat în comuna Deda, satele Deda, Pietriș, Filea şi Bistra Mureșului, titular Primăria comunei Deda.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara, parteneră a Sesiunii Anuale de Comunicări Științifice

Primăria municipiului Sighișoara a fost reprezentată de directorul Muzeului de Istorie Sighișoara, dr. Nicolae Teșculă, …

Share
Share