Share

Home / Administratie / Nou operator de salubritate în Livezeni

Nou operator de salubritate în Livezeni

Firma Salubriserv a anunțat în 25 august că, începând din data de 1 septembrie, nu mai colectează deșeurile din comuna Livezeni, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei comunei Livezeni. “În scurt timp trebuia să căutăm o soluție și am depus un efort imens ca să rezolvăm problema, am avut la dispoziție doar câteva zile. Am găsit o firmă care va prelua sarcina, contractul a fost semnat pe 1 septembrie. Această soluție este doar o măsură provizorie, deoarece, conform legii, numai pe cinci luni putem încheia un astfel de contract, deci o să scoatem la licitație transportul deșeurilor. Până la 1 februarie 2018 vom semna contractul definitiv cu câștigătorul licitației”, se mai precizează în comunicat.
Astfel, noul program de colectare a deșeurilor este următorul:
luni: Livezeni
marți: Sânișor, Ivănești și Poienița.
De asemenea, Primăria Livezeni mai anunță locuitorii că, între timp, Consiliul Local Livezeni a decis ca taxa de salubrizare, adică 14 RON/lună/gospodărie, va fi inclusă în impozitul local, iar firmele care au sediul în Livezeni vor încheia un nou contract cu noua firmă de salubrizare, taxa fiind de 75 RON/m3+TVA.

Foto: arhiva

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Invitație la vernisajul expoziției Confluențe 3

Târgumureșenii sunt invitați la vernisajul celei de-a treia ediții a expoziției Confluențe organizată de Muzeul …

Share
Share