Alte trei puncte în contul ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 401 Vizualizări

Alte trei puncte în contul ASA

În partida de deschidere a etapei a VI-a din liga secundă de fotbal ASA Târgu-Mureș a obținut vineri seara victoria cu scorul de 2-1 în fața formației Dacia Unirea Brăila. Toate cele trei goluri au fost înscrise în urma unor faze fixe. Paul Iacob a deschis scorul pentru ASA în minutul 45, cu o lovitură de cap la un corner de pe stânga, mingea fiind deviată tot cu capul de unul dintre jucătorii oaspeților. Brăilenii au egalat în minutul 63 în urma unui penalty transformat de Roșu, iar Neagu a înscris golul victoriei în minutul 71, tot cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri libere executată de Stoica. Primele ocazii au aparținut mureșenilor, Stoica fiind la originea lor în minutele 4 și 7, la a doua fază cu un șut direct în portar din fața porții. ASA înscrie prin Sârbu în minutul 12, dar acesta este semnalizat în offside. Tot Sârbu finalizează o fază închegată a mureșenilor în minutul 20, dar șutul este slab. După două minute brăilenii au șansa deschiderii scorului la o lovitură de colț, dar Roșoagă trece pe sub minge. Cea mai mare ocazie a primei reprize, chiar a partidei a aparținut oaspeților în minutul 43. La o gafă uriașă a portarului Florin Iacob, Roșu îl depășește pe acesta, trimite spre poartă, dar Candrea reușește să respingă aproape de pe linie. În primul minut de prelungiri a primei reprize a venit golul lui Iacob și ASA a intrat la pauză în avantaj.

Noi ratări, noi emoții

La revenirea de la vestiare oaspeții au fost mai prezenți în jumătatea adversă. În minutul 61 reușesc să și înscrie prin Frunză, dar centralul dictase lovitură de pedeapsă la intervenția lui Candrea și Băjan asupra lui Iosofache. Roșu a transforamt nu fără emoții, portarul fiind foarte aproape să respingă. Echipa antrenorului Balint s-a aruncat în atac și și-a creat câteva bune ocazii, dar au reșit să valorifice o singură dată, la lovitura liberă din minutul 71. În minutele 84 și 85 Sârbu și Panait au șansa de a majora diferența, dar lobul primului a trecut peste poartă, iar al doilea a tras direct în Olaru. Mureșenii apără rezultatul, iar Licu este și el aproape de gol în al doilea minut al prelungirilor, dar șutul său trece pe lângă poartă, ștergând stâlpul porții. ASA obține așadar alte trei puncte, dar primește din nou gol pe teren propriu, pentru a patra oară, în tot atâtea meciuri. Adversara s-a dovedit în schimb mai puțin periculoasă decât o anunțau rezultatele din primele cinci etape.

Au evoluat formațiile:

ASA: Fl. Iacob – Băjan, Candrea, Fl. Ilie, Panait, P. Iacob, Mijokovic, Licu, Petriş (Neagu 60′), Sârbu (Petra 90+1′), Al. Stoica (Schieb 75′)
Dacia Unirea: Olaru – Niţă (Oprea 56′), Ivan, Ghiocel, Stănciulescu, Roşoagă, Covaciu, Puia (Ciucureanu 59′), Iosofache (Lazăr 87′), Roşu, Frunză.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE