Share
Home / Sanatate / Campanie despre vaccinare la Sighişoara

Campanie despre vaccinare la Sighişoara

Ministerul Sănătății derulează, prin Direcțiile de Sănătate Publice, o campanie de informare privind importanța vaccinării. Mediatorul sanitar Ion Tambac, din cadrul Primăriei municipiului Sighişoara, susţine că “vaccinarea este cel mai important act de prevenţie în apariţia principalelor boli infecţioase foarte contagioase printre care rujeola, orieonul, rubeola şi ca urmare recomandăm tuturor părinţilor să se implice în efectuarea vaccinării propriilor copii.”

“Ministerul Sănătăţii a achiziţionat şi distribuit medicilor de familie vaccinul anti-rujeolic (ROR), în vederea vaccinării tuturor copiilor, pentru a asigura păstrarea stării de sănătate a acestora şi a întregii comunităţi. Părinţii ai căror copii nu au fost vaccinaţi, să se adreseze medicului de familie în vederea administrării vaccinului, iar în cazul în care nu au medic de familie, să sesizeze mediatorul sanitar din cadrul Municipiului Sighișoara, pentru a fi sprijiniți în scopul administrării vaccinului de către un medic de familie”, se mai precizează pe site-ul Primăriei municipiului Sighişoara, www.sighisoara.org.ro.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Carența de vitamina D, crema de protecție solară și melanom malign

Vitaminele sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului uman. Cele mai multe dintre ele nu …

Share
Share