Share

Home / Sanatate / Clădiri ale Spitalului Clinic Judeţean, afectate de furtună

Clădiri ale Spitalului Clinic Judeţean, afectate de furtună

Trei clădiri localizate în municipiul Târgu-Mureş, aparţinând secţiilor de Pneumologie, Dermato-Venerologie şi Pediatrie ale Spitalului Clinic Judeţean Mureş, au fost afectate de arborii doborâţi de vânt, în urma furtunii violente de duminică seara, a anunţat, luni, 4 septembrie, Biroul de presă al unităţii medicale.

Potrivit unui comunicat de presă, la secția Pneumologie, în urma căderii unui arbore, a fost afectată o țeavă de gaz, au fost rupte firele care asigurau conexiunea la internet și telefonie. „De asemenea, a fost avariată o mașină care aparținea unui angajat al Spitalului Clinic Judeţean Mureș. Au fost luate măsurile necesare și în decurs de două ore au fost remediate atât problemele legate de alimentarea cu gaz, cât și conexiunea la telefonie și internet”, se arată în comunicat.

La Secția Dermato – Venerologie, în urma căderii unui arbore, a fost afectat un tablou electric. „S-a intervenit pentru restabilirea alimentării cu energie electrică, urmând ca luni să fie rezolvată și problema tabloului electric afectat”, au precizat reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

La Secția Pediatrie, tot în urma ruperii unui arbore, a fost afectată conexiunea la internet și au fost rupte cablurile de telefonie.

„Conexiunea la internet a fost restabilită, urmând ca luni dimineață să fie rezolvată și problema funcționării telefoanelor fixe”, se menţionează în document.

(Redacţia)

(Foto: Agerpres)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Péter Ferenc: Nu acordați încredere campaniei de strângere de semnături lansate de Primăria Târgu Mureș

Se ascut săbiile în Târgu Mureș. Aseară, Biroul de Presă al UDMR Mureș ne-a remis …

Share
Share