Home / Agricultura / Fermierii, îndemnaţi să se asocieze

Fermierii, îndemnaţi să se asocieze

Europarlamentarul Daniel Buda, membru al Comisiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, i-a îndemnat pe fermierii participanţi sâmbătă, 2 septembrie, la Expoziţia de Bălţată de la Târgu-Mureş, să se asocieze în vederea producerii de valoare adăugată.

“În agricultură, în momentul de faţă, asocierea este dintre cheile reuşitei în acest domeniu. Suntem într-o zonă a Transilvaniei unde avem foarte multe ferme familiale şi pentru a putea reuşi în ceea ce înseamnă achiziţionarea gamei de maşini sau de utilaje cu care să lucrăm terenurile trebuie obligatoriu să facem acest pas, dificil într-adevăr, avem această rezervă de pe vremea CAP-iştilor, dar până la urmă să ştiţi că nu este altă soluţie decât asocierea în agricultură”, a afirmat Daniel Buda, care a mai susţinut că “asocierea îţi dă posibilitatea, pe de-o parte, să-ţi cumperi gama de maşini, pe de altă parte îţi oferă posibilitatea, sigur, să-ţi faci fabrici de lapte, să poţi să produci tu valoare adăugată”.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Summit Agro, portofoliu bogat pentru porumb

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …