Share

Home / Agricultura / Susţinere olandeză pentru fermierii din România

Susţinere olandeză pentru fermierii din România

Ataşatul pentru agricultură, industrie alimentară şi mediu din cadrul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, Emar Gemmeke, a afirmat sâmbătă, 2 septembrie, cu ocazia Expoziţiei de Bălţată de la Târgu-Mureş, că prosperitatea României este strâns legată de prosperitatea fermierilor.

“Cred cu tărie că prosperitatea României este strâns legată de prosperitatea fermierilor, care se poate atinge doar cu genetică de calitate, cu educaţie, dar şi cu echipamente performante. În Olanda credem în ferma de familie profesională şi comercială şi cred că împărtăşirea experienţelor noastre este benefică pentru toată lumea”, a arătat Emar Gemmeke. “Aveţi o vorbă în România: “Unde-i unul, nu-i putere, unde-s doi, puterea creşte”. Olanda este deschisă şi doreşte să ajute, de la educaţie, la inovare, la experienţă între guverne, colaborare între guverne, în special într-un sector cum este creşterea vacilor, care joacă un rol foarte important în ambele economii, atât în cea olandeză, cât şi în cea românească”, a mai spus Emar Gemmeke.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Grâului 2019. Produse de calitate de la Bayer Crop Science

Peste 500 de fermieri transilvăneni au participat joi, 6 iunie, la cea de-a patra ediţie …

Share
Share