Share
Home / Agricultura / Ultimatum pentru agricultura românească. Cerinţa care trebuie îndeplinită până în 2020

Ultimatum pentru agricultura românească. Cerinţa care trebuie îndeplinită până în 2020

Europarlamentarul Daniel Buda, membru al Comisiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, a tras un semnal de alarmă vineri, 1 septembrie, cu privire la necesitatea realizării cadastrării în România, până în anul 2020.

„Pe toţi ne preocupă ce se va întâmpla oare după 2020. Sigur, lucrurile sunt în mişcare, dar în acelaşi timp cred că e foarte important ca noi să ne facem temele acasă. Şi aş sublinia încă o dată nevoia de finalizare a cadastrării. Să ştiţi că dacă nu reuşim să facem cadastrarea până în 2020 o să avem probleme în obţinerea subvenţiilor în agricultură, pentru că nu se mai dau bani aşa cum se dădeau până acum”, a afirmat Daniel Buda, cu ocazia Congresului Internaţional al Rasei Bălţată, eveniment organizat în incinta Palatului Administrativ din Târgu-Mureş, cu ocazia ediţiei a doua a Zilei Naţionale a Bălţatei.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curs sub patronajul ESSKA, la UMF Târgu-Mureş

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureș găzduieşte, în perioada 23-26 mai, cel de-al patrulea …

Share
Share