Home / Agricultura / Veste bună de la APIA. Plăţi pentru fermieri, din 15 octombrie

Veste bună de la APIA. Plăţi pentru fermieri, din 15 octombrie

Directorul executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Mureş, Ovidiu Săvâşcă, a asigurat fermierii prezenţi vineri, 1 septembrie, la lucrările workshop-ului „Actualităţi şi perspective pentru rasa Bălţată”, că plata avansului pentru campania 2017 va începe din 15 octombrie, după finalizarea controalelor de pe teren.

„Vă asigur şi de la nivel teritorial că până la data de 1 octombrie vom finaliza controalele în teren. Avem o încărcătură deosebită pe regiunea Nord-Vest, dar suntem organizaţi bine şi cu sprijinul aparatului central avem echipe de control suplimentare din judeţele cu încărcătură mai mică. E un element care poate că pentru unii nu pare de interes, dar în organizarea, desfăşurarea şi finalizarea eşantioanelor de control nu e lipsită de importanţă data finalizării controalelor. La 1 octombrie, toată lumea trebuie să finalizeze controalele, pentru ca de la 15 octombrie să începem păţile către fermieri”, a spus Ovidiu Săvâşcă la evenimentul organizat în incinta Hotelului „Tempo” din Târgu-Mureş, cu ocazia celei de-a doua ediţii a Zilei Naţionale a Bălţatei.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Au început Zilele UMFST 2021!

Ediția din acest an a Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George …