FOTO: Sport în condiţii de calitate, la sala Prodcomplex Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2872 Vizualizări

FOTO: Sport în condiţii de calitate, la sala Prodcomplex

Deschisă în urmă cu aproximativ trei ani, în incinta societăţii Prodcomplex de pe strada Gheorghe Doja nr. 177 din Târgu-Mureş, sala de sport cu acelaşi nume oferă condiţii excelente atât pentru sportivii care se pregătesc pentru obţinerea de performanţe, cât şi celor care doresc doar să facă mişcare pentru întreţinere.

De la ateliere de sticlărie la spaţii pentru sport

Pe timpuri, în incinta imobilului respectiv erau amenajate spaţii de producţie ale fabricii de sticlă, însă lipsa de profitabilitate a afacerii a determinat conducerea unităţii să caute soluţii de redresare. Astfel, s-a născut ideea de a fi amenajată o sală de sport.

„Avem o sală pentru tenis de câmp, baschet şi tenis cu piciorul, una pentru tenis de masă, precum şi săli pentru judo, tae bo, fitness, karate şi nu în ultimul rând pentru amatorii de squash. Sala de tenis are aproximativ 700 de metri pătraţi, terenul este hard şi a fost amenajat de o firmă din Olanda. Am înţeles că aceiaşi olandezi au amenajat şi sala de la UMF. Sala de karate este utilizată de sportivii pregătiţi de domnul Traian Dumbrăvean, un nume foarte cunoscut în domeniu. Aici au loc antrenamente, dar şi campionate şi stagii de pregătire organizate de federaţia de profil. Activitate este aproape non-stop, şi în week-end. Avem patru angajaţi care muncesc aici, iar condiţiile sunt foarte bune, sălile sunt încălzite şi suprafeţele foarte bine întreţinute, aspirate şi spălate săptămânal, astfel încât activitatea să decurgă la standarde ridicate”, a declarat Claudiu Ştefan, consilier juridic în cadrul SC Prodcomplex SA.

Spaţiu pentru evenimente destinate copiilor

În timp, administratorii sălii au extins oferta şi au amenajat un spaţiu pentru evenimente speciale destinate copiilor, dar şi un spaţiu de aşteptare pentru părinţi.

„Organizăm zile de naştere pentru copii, dar şi alte evenimente speciale. Avem videoproiector, karaoke, jocuri pentru copii până la 9-10 ani şi chiar un teren de minigolf amenajat în aer liber. Părinţii care vin cu copii la sală au la dispoziţie o sală de aşteptare. De asemenea, la intrarea în sală mai este o zonă de aşteptare şi de socializare, unde cei care vin la sală au posibilitatea să se servească de la dozatoarele cu apă şi cele cu cafea”, a subliniat reprezentantul SC Prodcomplex SA.

Confort maxim şi în vestiare

Condiţiile excelente pentru practicarea sportului sunt dublate de cele existente în vestiare. Acestea sunt separate, pentru femei şi pentru bărbaţi, şi dotate cu tot ce este necesar pentru ca sportivii să aibă confortul asigurat.

„Vestiarele arată excelent, s-a investit considerabil pentru a asigura condiţii foarte decente celor care vin la sală, atât în ventilatoare, cât şi în mobilier şi materialele sanitare din băi. În plus, cei care vin la sală au la dispoziţie şi locuri de parcare suficiente”, a menţionat Claudiu Ştefan.

Pentru rezervări, târgumureşenii au la dispoziţie două numere de telefon: 0733-935.905 (pentru locul de joacă destinat copiilor, persoană de contact Mona) şi 0744.648.550 (pentru spaţiile destinate sportului, persoană de contact Coco).

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE