„Ziua Porților Deschise” la Centrul de limbi străine „Eureka” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

„Ziua Porților Deschise” la Centrul de limbi străine „Eureka”

Centrul de limbi străine „Eureka” din Reghin (strada Pandurilor nr.32 ) a organizat azi, 7 septembrie, evenimentul „Ziua Porților Deschise”.

Programul a debutat la ora 10:00 cu testări gratuite nivel general pentru elevi de gimnaziu, liceu, academia de poliție la limba engleză, germană, franceză, urmat de testări gratuite pentru bacalaureat, examene internaționale la limba engleză (Cambridge, IELTS, ECL-examen al UE),germană(ECL, Goethe Institut), franceză (ECL, DELF, DALF), toate acestea echivalând proba C a examenului de competențe lingvistice la bacalaureat sau cele care servesc la înscrierea la facultăți europene, programe academice internaționale sau masterate. Începând cu ora 16:00 au avut loc  testări gratuite nivel general pentru adulți la engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă.

Pentru toate persoanele care ne vizitează, indiferent de vârstă, organizăm un tur al centrului cu prezentarea ofertei, sesiuni de informare, discuții și consiliere gratuită cu profesorii centrului, întrebări și înscrieri. Toți participanții vor primi un bilet gratuit de tombolă, premiile constând în câte un curs gratuit de 3, 2 luni, respectiv 1 lună. Fiecare participant va primi cadou un calendar tip semn de carte și riglă pe anul 2018, iar copiii câte un balon și dulciuri. ”, a precizat prof. Rodica Bândilă, managerul Asociației Inovație în Educație „Eureka”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE