Arhiepiscopia Sibiului, comunicat despre „Cazul Pomohaci” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1041 Vizualizări

Arhiepiscopia Sibiului, comunicat despre „Cazul Pomohaci”

Arhiepiscopia Sibiului va judeca recursul înaintat de Cristian Pomohaci, fost preot al Parohiei Moşuni-Veţa, acuzat de racolare de minori în scopuri sexuale, în data de 19 septembrie, informează monitorulcj.ro.

„Având în vedere principiul judecăţii echitabile şi al respectării dreptului la apărare, Consistoriul a trimis astăzi citaţie persoanei învinuite, Cristian-Dorin Pomohaci, a admis audierea martorilor propuşi de acesta, oferindu-i-se posibilitatea ca, pe lângă înscrisurile depuse la Consistoriul Mitropolitan, să uzeze şi de dreptul său de a se apăra în faţa instanţei bisericeşti de judecată. Totodată, instanţa i-a oferit posibilitatea apelantului de a-şi alege un apărător bisericesc, dintre persoanele nominalizate în citaţie, apărători bisericeşti atestaţi de către Patriarhia Română”, se precizează într-un comunicat al Arhiepiscopiei Sibiului.

Potrivit sursei citate, până la data fixată pentru termenul de judecată, la instanţa bisericească se vor putea depune şi alte dovezi concrete în apărarea sau în acuzarea apelantului.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE