Share

Home / Invatamant / Conferinţă despre integrare europeană, la Universitatea “Petru Maior”

Conferinţă despre integrare europeană, la Universitatea “Petru Maior”

Facultatea de Ştiinţe şi Litere din cadrul Universităţii “Petru Maior” din Târgu-Mureş organizează, în perioada 26-27 octombrie, cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Integrarea europeană între tradiţie şi modernitate”.

„Născută din dorinţa de a analiza procesele culturale, politice, economice, sociale de lungă durată care au adus la integrarea europeană, această întâlnire periodică a devenit, de-a lungul anilor, o ocazie de întâlnire pentru specialiştii din diferitele domenii ale ştiinţei. Filologii, criticii literari, istoricii, arheologii, politologii, economiştii, juriştii, specialiştii în relaţiile internaţionale şi în ştiinţele comunicării, informaticienii, matematicienii, sunt invitaţi să propună contribuţii pentru secţiunile în care va fi organizată conferinţa: „Limbaj si discurs”, „Literatura si studii culturale”, „Istorie, elite și mentalități”, „Provocări politice actuale în spațiul european”, „Comunicare şi context european”, au transmis organizatorii evenimentului.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Ateliere de Vară Șotron”, în Mureș

Asociația OvidiuRo anunță încheierea ”Atelierelor de Vară Șotron 2019”, cu rezultate excelente: 1.200 de profesori …

Share
Share