Share

Home / Cultură / Copiii la Centenarul Marii Uniri

Copiii la Centenarul Marii Uniri

Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica”, Editura „Cezara” și Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Târgu-Mureș organizează Concursul național de creație literară și creație plastică „Definiţiile Patriei” sau „Jocul de-a ziua cea bună. Copiii la Centenarul Marii Uniri”.

Potrivit prof. dr. Valentin Marica, coordonatorul proiectului, concursul se adresează tuturor copiilor României, inclusiv copiilor din Basarabia și Bucovina de Nord.

„Concurenții vor trimite definiții ale Patriei în cuvânt sau imagine plastică, începând de acum până la finele lunii octombrie 2017. Textele și imaginile plastice vor fi cuprinse într-o antologie – album care va purta titlul „Definiţiile Patriei” sau „Jocul de-a ziua cea bună. Copiii la Centenarul Marii Uniri”. Antologia-album, o carte-unicat, va fi lansată la o dată stabilită ulterior, pe Platoul Romanilor din Alba Iulia, într-un fascinant spectacol al copilăriei”, a precizat prof. dr. Valentin Marica.

Textele şi imaginile plastice pot fi expediate pe adresa Fundația Culturală Cezara Codruța Marica, Târgu-Mureș, Bulevardul Cetății nr. 13, sau la adresa de e-mail valentin_marica@yahoo.it, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0744-705.527.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Modificare de proiect la Sighişoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara informează că lucrările la obiectivul PT 5 situat pe strada Horea …

Share
Share