FOTO: Debut de an școlar cu noutăți la Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1581 Vizualizări

FOTO: Debut de an școlar cu noutăți la Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza”

Cu peste 1.000 de elevi, Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, din cartierul „Unirii”, este una dintre cele mai mari școli din Târgu-Mureș. Numărul mare de elevi a fost și motivul unor investiții majore, de extindere, care vor permite elevilor să aibă cursuri într-un singur schimb, dimineața. Deși lucrările nu sunt finalizate sută la sută, copiii și cadrele didactice își pot desfășura deja activitatea în clădirea „veche” a școlii, care a fost mărită și modernizată, după cum a anunțat la festivitatea de deschidere Olga Atomei, directorul Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”.

O altă noutate pentru acest debut de an școlar ar fi mutarea în noua clădire și a unor grupe de grădiniță, aparținătoare Şcolii Gimnaziale “Alexandru Ioan Cuza” care până acum și-au desfășurat activitatea în altă clădire.

Trimestrul I se va încheia în 23 decembrie, dar elevii claselor din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar mai beneficiază de vacanţă în săptămâna  28 octombrie – 5 noiembrie.

Florin Marcel SANDOR

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE