Home / Politic / Şcoală Politică de Vară pentru tinerii liberali

Şcoală Politică de Vară pentru tinerii liberali

Distribuie

O delegaţie a Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal (TNL) Mureş a participat, în perioada 7-10 septembrie, la Eforie Nord, la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal, întâlnire de tradiţie pentru tinerii liberali din toată țara.

Tema dezbaterilor de anul acesta a fost “Agenda politicianului: Tema zilei versus Tema noastră”, iar din partea TNL Mureş a participat o delegaţie condusă de Cristian Darosi – secretar general adjunct al PNL Mureș şi Sebastian Antonie – membru al Biroului Politic Local al PNL Târgu-Mureș.

“Evenimentul a reunit peste 600 de tineri liberali din toată țara, veniți să ia parte la dezbateri despre cum putem promova, într-o piață media dominată de televiziune și aflată într-o competiție acerbă pentru audiență, mesajele constructive despre proiecte și teme de interes pentru cetățeni, chiar dacă acestea nu aduc “dezvăluiri incendiare” și nu produc “șoc și groază”. Printre invitații care au luat cuvântul s-au numărat europarlamentarul Daniel Buda, senatorul Florin Cîțu, Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și președintele PNL, domnul Ludovic Orban, a cărei concluzie a fost că PNL trebuie să folosească inteligent toate instrumentele alternative de comunicare, pentru că, în acest moment, PNL este blocat, cenzurat discret, fiind practic “singur împotriva tuturor”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al PNL Mureş.

În cadrul Şcolii de Vară, conducerea TNL a stabilit calendarul alegerilor din cadrul filialelor județene, Congresul Național urmând a se desfășura pe data de 22 octombrie 2017, la București.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.