Share

Home / Recomadări zi de zi / „Şcoala în siguranţă!”, campanie a Poliţiei Române

„Şcoala în siguranţă!”, campanie a Poliţiei Române

Pentru informarea şi modelarea comportamentului copiilor în spiritul prevenirii criminalităţii şi reducerea riscului victimizării în şcoală, în special în perioada readaptării la mediul şcolar, Poliţia Română derulează campania „Şcoala în siguranţă!”

În judeţul Mureş, peste 260 poliţişti din diverse structuri au participat la festivităţile de deschidere a anului şcolar, mesajul lor fiind atât de încurajare a actului educaţional, cât şi de reamintire a importanţei comportamentelor preventive şi a parteneriatului poliţie-şcoală-familie.

„Şcoala şi-a deschis porţile, iar copiii au păşit din nou în clase, nerăbdători să îşi revadă colegii şi profesorii. Prima zi de şcoală  a decurs fără probleme şi pentru că poliţiştii au fost lângă copii, dascăli, părinţi, iar cei mici au respectat sfaturile oamenilor legii şi: dacă nu fost însoţiţi, au mers spre şcoală doar prin zone circulate, au stat de vorbă doar cu persoane cunoscute, au evitat să aibă asupra lor obiecte de valoare. Vă mulţumim că aţi respectat sfaturile poliţiştilor!”, au transmis poliţiştii mureşeni, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Astăzi: Eveniment de informare privind munca pe croazieră la Târgu Mureș

Astăzi de la ora 18.30, cei interesați de munca pe croazieră pot afla mai multe …

Share
Share