Start în Divizia A de handbal feminin cu derby mureșean Slider
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 454 Vizualizări

Start în Divizia A de handbal feminin cu derby mureșean

La sfârșitul acestei săptămâni se dă startul în campionatul Diviziei A de handbal. În competiția feminină, în Seria B, cu 14 echipe la start, se află în premieră două echipe târgumureșene, Timișoara fiind al doilea oraș cu două reprezentante, CSU de Vest și SCM. Cele două echipe din Târgu-Mureș sunt deja experimentata SC Mureșul și CS Olimpic. Cele două se vor întâlni în chiar etapa inaugurală, duminică, 17 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, cu SC Mureșul în postura de gazdă. Aceasta s-a aflat mereu printre fruntașele Diviziei A, chiar cu o prezență acum trei sezoane în Liga Națională. Cu același nucleu de jucătoare, Mureșul se află și în sezonul care debutează sâmbătă printre favoritele seriei (partida de la Târgu-Mureș este cea care închide programul primei etape).

 

Marea provocare pentru junioarele de la CS Olimpic

 

În ceea ce o privește pe a doua, prezența echipei CS Olimpic reprezintă o premieră absolută în acest eșalon. Clubul condus de soții Claudiu și Mihaela Evi se află în fața unei mari provocări. După opt ani de activitate, cu opt finale susținute de către echipele de junioare ale clubului și cinci titluri cucerite, CS Olimpic încearcă promovarea acestei discipline care a avut în urmă cu decenii rezultate deosebite la feminin. Clubul a avut recent două junioare în lotul naționalei României de la turneul final al Euro, altele sunt componente ale selecționatei de cadete. Echipa va lua startul cu un lot alcătuit exclusiv din junioare crescute de club. Prin aceasta se încearcă păstrarea valorilor locale acasă și promovarea handbalului feminin în orașul în care la sfârșitul anilor 80 echipa reușea eventul campionat-Cupa României. Partidele oficiale de pe teren propriu din cadrul Diviziei A le va disputa în sala Gimnaziului „Liviu Rebreanu” de pe strada Șurianu (cartierul 1848-Dâmbul Pietros), care dispune de peste 150 de locuri pe scaune.

Lotul junioarelor CS Olimpic pornește la drum în următoarea componență: Ioana Ugran (echipa naționala de cadete 2), Flavia Stan, Hodor Zsuzsanna – portari, Anelisse Suciu,  Monica Bărăbaș (naționala de junioare), Andreea Târșoagă (naționala junioare), Ioana Radu, Carla Lăcătuș (naționala cadete), Ioana Moldovan, Ana Dima, Flavia Munteanu (naționala cadete), Ioana Bardoși, Ioana Sângeorzan, Georgiana Marian, Kiss Kitti, Diana Rizoli, Maria Bejan, Carina Ghemeș, Maria Ola, Andreea Belean, Andreea Ilieș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE