Borbély László, Brand Amabassador de voluntariat și caritate Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Borbély László, Brand Amabassador de voluntariat și caritate

Consilierul de stat Borbély László a fost prezent la Rădăuți, în 7 septembrie, în cadrul programului Bucovina Build & Travel, organizat de Habitat pentru Umanitate Rădăuți (HPUR), cu ajutorul organizației partener Bunul Samaritean.

Fostul ministru al Mediului, actualmente Consilier de Stat la Cabinetul Prim-Ministrului, și coordonator al Departamentul de Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), este Brand Ambassador veteran al acestui program, ținând cont de faptul că pe parcursul anilor, a ajutat în nenumărate rânduri la construirea unor locuințe pentru persoanele din medii defavorizate. Pe parcursul zilei de joi, consilierul a lucrat cot la cot cu muncitorii de pe șantier, a pregătit cu gletiera și a întins adeziv pe plăcile de polistiren, iar mai apoi a montat aceste plăci pe peretele exterior al casei familiei Țicșa, una dintre cele 15 familii ale căror case s-au ridicat în săptămâna 4-8 septembrie.

,,Eu mă simt ca acasă, sunt a șaptea oară pe un astfel de șantier și încerc să aduc o umilă contribuție la construcția acestor case. E o zi specială, oricând sunt cu dumneavoastră, pentru că văd acest spirit de solidaritate: și companii ce ajută din greu și voluntarii ce vin cu sutele și acei beneficiari când văd casele lor cum se ridică!”, a declarat Borbély László.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE