Home / Administratie / Asfaltări în Câmpu Cetăţii şi alte trei sate din zonă

Asfaltări în Câmpu Cetăţii şi alte trei sate din zonă

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Îmbunătăţire infrastructură rutieră prin asfaltare în comuna Eremitu, judeţul Mureş”, propus a fi realizat în comuna Eremitu, satele Câmpu Cetăţii, Eremitu, Matrici, Călugăreni, străzile E01, E02, E03, E12, E14, E15 E19, C05, DC23, M03, CC08, judeţul Mureş, titular Primăria comunei Eremitu.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 . 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Iernut are viceprimar!

Sala Mică a Casei de Cultură Iernut a găzduit joi, 29 octombrie, întrunirea în ședință …