Home / Reghin / Festivalul „RoundWood Adventure”, la Pădurea Rotundă

Festivalul „RoundWood Adventure”, la Pădurea Rotundă

Distribuie

Fondul Comunitar Reghin organizează în perioada 22-24 septembrie,  la Pădurea Rotundă din Reghin, împreună cu mai multe organizații partenere: Asociația Club Sportiv Vertigo, Milvus Group, UndaVerde, Asociația Șura, Academia Velo, No-Mads (hamaculmeu.ro), Grupul de inițiativă ”Inspired by nature, connected with humanity!”, prima ediție a  evenimentului „RoundWood Adventure”, un festival de promovare a tuturor proiectelor finanțate prin ”Abonament pentru Comunitate”, proiecte care au fost implementate pentru a valorifica frumusețea Pădurii Rotunde din Reghin.
Activitățile care vor avea loc  în decursul celor trei zile de festival au în vedere acțiuni cu  tiroliana, panou de cățărat, joc la înălțime (cu lăzi), ture organizate cu ghid pe traseele Velopoteca, închiriere de biciclete pentru parcurs traseele, plimbări pe potecile din pădure, badminton, frisbee, tir cu arcul, ateliere de creație și conectare cu natura, muzică, teatru, precum și prezentarea proiectului  ”Punct informare Prigoria”.
„Vom avea în fiecare zi picnic comun, în natură, cu produse locale, fiecare aducând surplusul din cămara proprie, produse naturale făcute acasă, fructe, legume din grădina proprie sau cumpărate de la producători locali din Ținutul Reghinului pe care le vom împărți cu toții ca într-o comunitate inimoasă ce suntem noi. Vom socializa și ne vom cunoaște mai bine unii cu alții având la bază economia darului, Hămăceală – oferită de ”hamaculmeu.ro” (10 hamace instalate în pădure). Vom mai avea și alte activități pe care le vom anunța pe parcursul săptămânii viitoare și de asemenea pe toată durata festivalului vom avea Dj care ne vor asigura cea mai bună muzică de ambient. De asemenea, vom avea și activități voluntare de ecologizare a pădurii. În fiecare zi vom aduna gunoaie  din zona unde se desfășoară festivalul. Mai multe detalii legate de programul pe zile conform căruia se va desfășura evenimentul, costurile pentru fiecare activitate în parte le vom face cunoscute  la începutul săptămânii viitoare”, a precizat Cristian Man,  coordonator Fondul Comunitar Reghin.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Proiect pentru creșterea accesului la serviciile sociale și combaterea discriminării

Distribuie În cadrul proiectului „Abordare integrată a sărăciei și excluziunii sociale în beneficiul comunităților marginalizate …