Home / Invatamant / RoEduNet, conferinţă internaţională la Universitatea „Petru Maior”

RoEduNet, conferinţă internaţională la Universitatea „Petru Maior”

Distribuie

Joi, 21 septembrie, în cadrul Universității “Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureş va avea loc deschiderea celei de a XVI-a ediții a Conferinței Internaționale RoEduNet, numită „Networking in Education and Research”.

Organizată de Agenţia de Administrare a Reţelei  Naţionale de Informatică pentru Educaţie şi Cercetare/RoEduNet, Universitatea ”Petru Maior” din Târgu-Mureş şi IEEE Romania Section – Computer Society Chapter, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, conferința oferă participanților posibilitatea de a schimba informații despre computer networking precum: aspectele strategice și problemele de comnicare. “Lucrările evenimentului se vor derula în perioada 21-23 septembrie 2017 și estimăm un număr de 100 de participanți la care se adaugă cadre didactice, cercetători și studenți ai Universității Petru Maior”, afirmă prof. univ. dr. Călin Enăchescu, rectorul Universităţii „Petru Maior”.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 21 septembrie, ora 13.00, în Aula Magna a Universității “Petru Maior”, Corpul A, strada Nicolae Iorga nr. 1. Conform paginii https://conference.roedu.net, doritorii pot plăti taxa de participare în valoare de 150 de euro sau 100 de euro pentru studenți și membrii IEEE, atât online, cât și joi începând cu ora 12.00 în interiorul universității. În aceasta vor fi incluse atât materialele conferinței cât și cafelele și cocktail-urile de bun-venit.

Alexandra PLĂMĂDIALĂ

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.