Home / Comunicate / Trei produse Petry au câștigat premiul Hungarian Quality Product Award la Budapesta
Sursă: Petry

Trei produse Petry au câștigat premiul Hungarian Quality Product Award la Budapesta

Distribuie

Calitatea produselor ardelenești este recunoscută și peste hotare. Firma Petry este premiată în al doilea an consecutiv la Hungarian Quality Product Award, organizat la Budapesta, se arată într-un comunicat de presă emis de către Bálint P. Erika, director de marketing Petry.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că produsele noastre au câștigat mai multe premii la cea de a XX-a ediție a acestui eveniment prestigios! Astfel, trei produse din gama Petry Sigmund: Cârnații Ardelenești – picanți, cu boia, cu piper, Cârnăciorii de buzunar și Toba de limbă poartă cu mândrie sigla Hungarian Quality Product Award. A fost premiat totodată și Programul Micii bucătari organizat în cadrul Atelierul de Prezentare și Muzeu Petry. Ceremonia de premiere a avut loc în data de 5 septembrie 2017, la Parlamentul Ungariei!” a declarat Varga-Pál-Petry Zsolt, director executiv Petry.

Firma Petry, fondată în 1879 la Târgu-Mureș, produce cele mai sănătoase mezeluri, preparate pe baza rețetelor originale. Afacerea de familie se află la a noua generație, deține cel mai mare abator din județul Mureș și o fabrică de procesare a cărnii.

Compania produce peste 80 de sortimente de mezeluri din carne proaspătă, exclusiv românească, folosind doar condimente 100% naturale. Carnea de porc provine din trei ferme din România, iar carnea de vită, în exclusivitate de la producători din județul Mureș.

Firma Petry a participat și în 2016 la Hungarian Quality Product Award, și a câștigat trei premii: Atelierul de prezentare și Muzeul Petry, și două produse tot din gama de produse Petry Sigmund: Pate îmborcănit și Pastă de jumări cu ceapă.

Andrei VORNICU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.