Home / Invatamant / Centru de Urgenţă la CJRAE Mureş

Centru de Urgenţă la CJRAE Mureş

Distribuie

Directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Mureş, Porkolab Annamaria, a anunţat vineri, 15 septembrie, că instituţia pe care o conduce a înfiinţat, recent, un Centru de Urgenţă pentru copii care necesită terapie logopedică sau consiliere psihologică de urgenţă.

“Lucrăm în momentul de faţă cu 54 de psihologi, 21 de logopezi şi 8 mediatori şcolari, ceea ce înseamnă că nu putem cuprinde decât cam 40% din necesarul de activităţi de pe întreg judeţul Mureş. Încercăm să acoperim unde putem şi unde sunt cazurile cele mai urgente, tocmai de aceea CJRAE Mureş a înfiinţat un serviciu de urgenţă. Pentru toţi aceşti copii care au nevoie de terapie logopedică, au nevoie de consiliere psihologică şi nu reuşim să trimitem în şcolile dumneavoastră un psiholog sau un logoped, am înfiinţat un Centru de Urgenţă la nivelul CJRAE, la camera 209, unde colegii sunt deschişi şi conform unor programări primim aceşti copii”, a precizat Porkolab Annamaria, cu ocazia şedinţei dintre conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş şi directorii unităţilor de învăţământ preşcolar din judeţul Mureş.

(Redacţia)

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Fibula de la Suseni” acordată dansatorului Rareș Cojoc

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a decernat joi, 1 decembrie 2022, Diploma de Excelență …