Home / Sport / Meciuri „accesibile” pentru handbalistele mureșene

Meciuri „accesibile” pentru handbalistele mureșene

Distribuie

Patru din cele șapte partide ale etapei a II-a din noua ediție la handbal feminin, seria B, se dispută sâmbătă, 23 septembrie. Primul meci al rundei va avea loc joi, la Odorheiu Secuiesc, între ASC din localitate și FC Argeș. Tot în devans va juca și CS Olimpic Târgu-Mureș. Debutantă în Divizia A, formația junioarelor târgumureșene va susține primul meci pe teren propriu vineri, 22 septembrie, de la ora 18.00, în sala Gimnaziului „Liviu Rebreanu” de pe strada Șurianu, cu ASC Corona 2010 Brașov. Brașovencele au câștigat la scor partida din prima etapă, 35-18 pe teren propriu cu CSU Oradea și se anunță un adversar dificil pentru tinerele jucătoare mureșene. Cu atât mai mult, cu cât vor putea avea la dispoziție și jucătoare din Liga Națională, care se numește acum „Liga Florilor” la feminin și este întreruptă pentru pregătirea meciului cu Austria pentru preliminariile Campionatului European din Franța 2018. Cele care nu sunt convocate la lot vor putea evolua.

Olimpic a demonstrat însă, în ciuda lipsei de experiență, că poate face față unor adversare mai bine cotate. Au cedat în prima etapă cu 21-27 în fața concitadinei de la SC Mureșul, dar diferența de pe tabelă a fost mărită abia spre finalul meciului.

 

Mureșul, favorită în prima deplasare și culoar favorabil

 

Aceasta din urmă, SC Mureșul va închide etapa, luni, 25 septembrie, de la ora 16.00, în deplasare la Crișul Chișineu Criș și pornește favorită certă în fața echipei arădene, care a suferit în prima rundă cea mai categorică înfrângere, 17-44 la Minaur Baia Mare. Echipa jucătoarei-antrenoare Georgeta Bucin are mai multe absențe notabile în lot, dar experiența celorlalte componente și dorința de afirmare a celor mai tinere pot aduce fără emoții cea de-a doua victorie a noului sezon. Campionatul se va întrerupe și pentru Divizia A după această etapă, urmând ca cele două echipe mureșene să aibă adversare accesibile în cea următoare, programată pentru data de 7 octombrie. Olimpic va merge la Timișoara, unde vor întâlni CSU de Vest, iar Mureșul va primi vizita formației CS Dacia Mioveni.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.