Share

Home / Sanatate / VIDEO EXCLUSIV. A apărut încă un filmuleţ în cazul „Benedek Imre versus poliţişti”. Cine pe cine agresează de fapt?

VIDEO EXCLUSIV. A apărut încă un filmuleţ în cazul „Benedek Imre versus poliţişti”. Cine pe cine agresează de fapt?

Redacţia cotidianului Zi de Zi a intrat în posesia unui filmuleţ făcut miercuri, 20 septembrie, cu puţin timp înainte de momentul în care prof. dr. Bendek Imre a fost încătuşat pe o stradă din Târgu-Mureş, sub acuzarea de ultraj.

Redăm în întregime filmuleţul în care la un moment dat se pare că de fapt cel agresat este prof. dr. Benedek Imre. De altfel, la un moment dat, pe fundalul sonor se aude vocea autorului înregistrării care spune: „Au început să tragă de el…”

Secunda 6: Unul din cei trei poliţişti care l-au înconjurat pe prof. dr. Bendek Imre pare să pună mâna pe braţul cardiologului.

Secunda 18: „Nu, nu se bat. Au început să tragă de el”, spune vocea de bărbat care a filmat scena, din spatele unei jaluzele.

Secunda 32: Cei doi agenţi cu veste galbene încep să îl imobilizeze pe dr. Benedek Imre.

Secunda 33: Se pare că fostul şef al Clinicii de Cardiologie este îmbrâncit de unul din agenţi, care reuşeşte în cele din urmă să îi imobilizeze mâinile la spate.

Secunda 44: Prof. dr. Bendek Imre este încătuşat.

Secunda 58: Deşi e încătuşat, cardiologul pare că este împins de unul din agenţi, care gesticulează apoi nervos cu mâinile, timp de mai multe secunde.

În cazul în care mai există filmuleţe pe această temă, facem un apel la cei care le deţin să le expedieze pe una din adresele de e-mail redactia@zi-de-zi.ro sau alexepix@gmail.com.

Alex TOTH

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primele intervenții de implant de valve aortice prin cateterism cardiac la Spitalul de Urgență, un succes

Echipa de specialiști ai Clinicii de Cardiologie Intervențională din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență …

Share
Share