Home / Politic / Noua Dreaptă Mureş, omagiu lui Avram Iancu

Noua Dreaptă Mureş, omagiu lui Avram Iancu

Distribuie

Delegaţii Partidului Noua Dreaptă – filiala Mureş, conduse de către coordonatorul filialei, Marius Moldovan, au participat, recent, la Serbările Naţionale de la Ţebea organizate în cinstea lui Avram Iancu.

Stand al Magazinului Naţionalist

Pe data de 10 septembrie, la fel ca în anii anteriori, membrii Noii Drepte din Ardeal, dar şi din alte părţi ale ţării, au participat la manifestările de la Țebea, judeţul Hunedoara, leagănul românismului transilvănean, pentru a-l comemora pe Avram Iancu şi pe liderii revoluţiei române din Transilvania de la 1848.

“Înainte de toate am depus o coroană de flori la mormântul Crăişorului Munţilor, care va rămâne întotdeauna un simbol al luptei pentru libertate şi un exemplu pentru militanţii Noii Drepte. Cu această ocazie am împărțit pliante de promovare a Noii Drepte şi a Alianței Politice “Blocul Identității Naționale în Europa” (BINE – n.r.) și, ca în fiecare an, am amplasat un stand al Magazinului Naţionalist, singurul stand de unde participanţii la festival au putut cumpăra tricouri cu chipul lui Avram Iancu, cu mesajul “Mândru că sunt roman”, cu harta României Mari şi alte produse cu caracter identitar. O mulţime de români au vizitat standul Magazinului Naţionalist, nu doar pentru a cumpăra articole cu caracter naţional dar şi pentru a se interesa de lupta pe care o ducem de peste 17 ani pentru Dumnezeu, Neam și Țară”, au transmis reprezentanţii Noii Drepte din judeţul Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Cel mai mare tricolor din Mureş, la Ţebea

Militanţii Noii Drepte din Mureş au dus la Țebea şi cel mai mare tricolor din judeţul Mureş ce a fost purtat pe brațe şi a adus bucurie printre miile de români prezenţi la manifestare.

“Din păcate însă, manifestarea care ar trebui să fie un festival tradiţional în cinstea lui Avram Iancu se degradează şi se manelizează tot mai mult în fiecare an, lucru la care contribuie şi partidele parlamentare care reuşesc mereu să o transforme într-un circ politic, uitând cu desăvârşire de Avram Iancu”, au mai transmis reprezentanţii Noii Drepte din judeţul Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.