Handbaliste de la Olmipic, primul punct în Divizia A Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 264 Vizualizări

Handbaliste de la Olmipic, primul punct în Divizia A

În etapa a II-a a Diviziei A la handbal feminin, echipa junioarelor de la Clubul Sportiv Olimpic Târgu-Mureș a încheiat la egalitate partida susținută pe teren propriu cu Corona Brașov, scor 28-28 (14-17). Ținând cont de fapul că echipa brașoveană are în componență mai multe jucătoare care fac parte și din lotul echipei din Liga Națională, rezultatul este unul mai mult decât meritoriu. Echipa antrenorilor Mihaela și Claudiu Evi a început în trombă partida, având 3-0 după patru minute de joc. Mureșencele s-au menținut cu un avantaj de 2-3 goluri până la jumătatea primei reprize. Oaspetele au reușit să treacă în avantaj în partea a doua și au avut chiar un avantaj de 4 goluri, cel mai mare înregistrat pe durata întregii partide. Olimpic a revenit și s-a apropiat în mai multe rânduri la un singur gol, dar la pauză brașovencele aveau trei goluri avantaj.

O remiză cât o victorie

În repriza secundă se părea că experiența superioară a brașovencelor va face diferența. Avantajul lor se baza în schimb în special pe evoluția Simonei Tîrcă, fiica binecunoscutei Mariana Tîrcă. Aceasta a înscris exact jumătate din numărul golurilor echipei sale, iar unele decizii ale brigăzii de arbitri au favorizat echipa oaspete. Mureșencele au beneficiat de prima runcare de la 7 metri abia în minutul 46. Cu toate acestea, combinațiile echipei mureșene care au încântat publicul care a umplut tribunele sălii Gimnaziului „Liviu Rebreanu” au reechilibrat jocul și Olimpic a reușit să egaleze în minutul 54 la 26. Au urmat minute de suspans, tensionate, în care ambele echipe puteau obține victoria. Brașovencele au forțat victoria când au preluat din nou conducera, dar în inferioritate numerică au scos portarul și au fost din nou egalate. Finalul a fost unul dramatic. La scorul care avea să fie și cel final, în ultimul minut ambele echipe au avut posesia. Mureșencele au rezistat fără gol și au avut ultimul atac, dar niciuna dintre jucătoare nu și-a asumat responsabilitatea șutului. Este totuși un rezultat care poate fi considerat ca o victorie. Echipa poate prinde curaj, dar poate pune totodată în gardă viitoarele adversare.

Pentru CS Olimpic principalele marcatoare au fost Andreea Târșoagă și Monica Bărăbaș, cu câte 10 goluri, Carla Lăcătuș 4, Ana Dima 2, Flavia Munteanu și Carina Ghemeș câte 1 gol. Au mai jucat: Ioana Ugran, Hodor Zsuzsanna – portari, Maria Ola, Ioana Sângeorzan, Georgiana Marian, Ioana Radu, Ioana Moldovan, Ioana Bardoși. Maria Bejan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE