Home / Slider / Crimă la Penitenciarul Târgu-Mureş!

Crimă la Penitenciarul Târgu-Mureş!

Distribuie

Un bărbat aflat arestat preventiv în camera de detenţie a Penitenciarului Târgu-Mureş sub acuzaţia de omor a fost ucis, în cursul săptămânii trecute, prin sugrumare, de un coleg de detenţie arestat preventiv pentru mai multe infracţiuni calificat. Necropsia a scos la iveală faptul că victima avea pe suprafaţa corpului mai multe leziuni traumatice cauzate, cel mai probabil, de lovituri cu un cor contondent.

Crima a fost anunţată de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă. Potrivit documentului, procurori ai Secţiei Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au dispus, prin Ordonanţa din 20 septembrie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

„La data de 18 septembrie, profitând de starea de vădită vulnerabilitate, boală şi de vârsta înaintată a victimei, inculpatul l-a sugrumat cu mâna pe colegul său din camera de detenţie, Găinar Grigore, cauzând decesul acestuia. Potrivit concluziilor provizorii emise de medicul legist, moartea victimei a fost violentă. S-a mai constatat că aceasta prezenta multiple leziuni traumatice pe întreaga suprafaţă a corpului, care s-au putut produce prin loviri directe, repetate cu corp dur contondent. Inculpatul şi victima se aflau în camera de detenţie de pe Secţia Arestaţi Preventiv din cadrul Penitenciarului Târgu-Mureş, aflându-se în regim închis. Precizăm că inculpatul Jonas Iozsef este deţinut în cadrul Penitenciarului Târgu-Mureş – Secţia Arestaţi preventiv, fiind trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Victima Găinar Grigore se afla în stare de arest preventiv, fiind trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, se arată în document.

La data de 22 septembrie 2017, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş.

(Redacţia)

 

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Premiera spectacolului GGWorld

Distribuie Teatrul pentru Copii și tineret Ariel din Târgu Mureș va găzdui joi, 18 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.