GALERIE FOTO: Fest(in) de carte la Bookfest 2017 Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

GALERIE FOTO: Fest(in) de carte la Bookfest 2017

Cea de-a IV-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Tîrgu Mureș a adus la Teatrul Național, timp de 4 zile, un concert Sarmalele Reci, 18 expozanți, 50 000 volume, dar și o bogată ofertă de CD-uri cu muzică pentru toate gusturile, două zile de lansări de carte și mulți invitați de marcă.

I-am avut alături pe Ioana Nicolaie, Sabina Fati, Tatiana Niculescu, Ioana Bradea, Ioana Bâldea Constantinescu, Marian Voicu, Vintilă Mihăilescu, Sebastian Lăzăroiu, Bogdan-Alexandru Stănescu, speakeri renumiți, și, bineînțeles, pe Mircea Cărtărescu, care a umplut până la refuz foaierul teatrului atât la parter, cât și la etaj. Lumea a stat la coadă peste o oră la finalul prezentării, reafirmând atât apetitul pentru literatura de calitate a publicului, cât și faima de care autorul bucureștean se bucură pretutindeni.

Bookfest 2017 a fost o sărbătoare a culturii, așa cum a fost surprinsă în imaginile pe care le vom atașa în continuare. Să ne revedem la următoarea ediție cu aceeași sete de cuvinte și de cunoaștere!

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE