Mureșeanca Ioana Șulea, din nou pe podium la „Arnold Classic Europe” Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Mureșeanca Ioana Șulea, din nou pe podium la „Arnold Classic Europe”

Sportiva târgumureșeană Ioana Șulea, legitimată la Clubul Sportiv Universitar Târgu-Mureș, antrenată de Sebastian Popovici, s-a clasat la sfârșitul săptămânii pe locuri fruntașe în cadrul competiției de culturism-fitness „Arnold Classic Europe” de la Barcelona. Pentru campioana mureșeană aceste rezultate au devenit deja obișnuință. Pe lângă multe clasări pe podium în diverse Grand Prix-uri, Campioană europeană și medaliată cu bronz la Mondialele de acum doi ani, cu aur anul trecut, proaspătă Campioană Națională, Ioana și-a completat vitrina cu o nouă medalie de bronz obținută la cel mai puternic concurs privat din lume, la care în urmă cu un an cucerea o medalie de argint și una de bronz. Acesta este inițiat și finanțat de vestitul actor și fost guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger și participă an de an cele mai valoroase sportive din întreaga lume.

Întrecerea din acest an a avut în finala de la junioare peste 20 de sportive, iar mureșeanca s-a clasat pe treapta a treia a podiumului la secțiunea Bikini-Fitness 172 cm. Câștigătoare a fost ucraineanca Maryna Oborska, urmată de britanica Marta Mila. Câștigătoarea acestei categorii s-a clasat pe locul secund la senioare, unde și Ioana Șulea a făcut parte din top, ocupând la final un onorant loc 5. Câștigătoarea categoriei a fost rusoaica Natalia Lugovskih, iar Ioana a mai fost devansată de Szandra Horváth, din Ungaria și o altă rusoaică, Galina Maslovskaia, clasate pe locurile 3 și 4.

Urmează Mondialele

În competițiile interne târgumureșeanca este și în acest an deținătoarea titlului național și a Cupei României la categoria bikini fitness, atât la junioare, cât și la senioare, dar emoțiile pentru această toamnă nu s-au încheiat. Ioana se află în pline pregătiri pentru Mondialele din luna noiembrie, care se vor disputa la Bistrița.

„Sunt foarte fericită pentru ce am reușit să realizez și în acest an, nivelul internațional fiind unul extrem de ridicat. Mulțumesc din suflet antrenorului meu Sebastian Popovici, pentru răbdarea, implicarea, sfaturile și criticile care mi le-a adus, familiei mele, familiei care mă susțin necondițioat în Visul meu, familiei UMF Gym și tuturor celor care mi-au transmis încurajări și felicitări”, a fost mesajul Ioanei pe pagina sa de Facebook.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE