Consiliu de Administraţie „de avarie” pentru Aeroportul Internaţional „Transilvania” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 679 Vizualizări

Consiliu de Administraţie „de avarie” pentru Aeroportul Internaţional „Transilvania”

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 28 septembrie, noua componenţă a Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş.

Astfel, acesta are următoarea componenţă: Peti Andrei – preşedinte, administrator executiv, reprezentant al autorităţii publice tutelare, Felicia Pop – administrator neexecutiv, auditor statutar, membru al comitetului de audit şi Constantinescu Luminiţa Geanina – administrator neexecutiv, membru al comitetului de audit, reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, a cărei intrare în Consiliul de Administraţie a fost aprobată în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Mureş de joi, 28 septembrie.

Proiectul a fost adoptat cu 30 de voturi pentru şi 3 abţineri.

Selecţia posturilor vacante, suspendată

În continuare, două posturi din Consiliul de Administraţie au rămas vacante, respectiv cel de vicepreşedinte – administrator executiv şi cel de administrator neexecutiv – membru al comitetului de audit.

„Menţionăm că la acest moment este în derulare procedura de achiziţie a serviciilor unui expert extern, care să realizeze „testul investitorului privat prudent” solicitat de autorităţile competente pentru procedura de notificare a unui ajutor de stat individual pentru Aeroportul „Transilvania” Târgu-Mureş, în condiţiile articolului 5.1 din noile Orientări privind ajutoarele de stat destinate aeroporturilor şi companiilor aeriene. Având în vedere cele de mai sus, precum şi volumul de activitate redus, datorită lucrărilor de investiţii la pistă, procedura de selecţie pentru cele două posturi de administrator vacante s-a suspendat”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE