Hub-ul Școala de Valori Târgu-Mureş sună clopoţelul de intrare în comunitate Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 306 Vizualizări

Hub-ul Școala de Valori Târgu-Mureş sună clopoţelul de intrare în comunitate

Hub-ul Școala de Valori din Târgu-Mureș deschide porţile programului de After School “Comunitatea Școala de Valori Mureș“ ce urmează să găzduiască peste 40 de liceeni.

Peste 40 de liceeni din clasele a 10-a şi a 11-a vor putea să intre, începând cu data de 1 octombrie, într-o altfel de Școala – Hub-ul Școala de Valori Târgu Mureş – locul unde învățarea se face prin nonformal, iar cărțile sunt cel mai adesea oameni gata să te inspire din poveștile lor.

Prin intermediul acestui program ne dorim să ducem educația nonformală la nivel local şi să dezvoltăm un spațiu modern și creativ destinat tinerilor din Târgu Mureş, în care aceştia să învățe să fie autonomi și să deprindă diferite abilități în cadrul unor ateliere și training-uri.

Totodată, va fi un spațiu recreativ cu mini-cinema, sala de întâlniri, bibliotecă și jocuri de societate în care tineri să îşi petreacă timpul şi mai ales să îşi pună energia şi creativitatea la bătaie, creionând proiecte care să geneze schimbare prin implicarea comunității locale.

Tinerii aleşi să fie parte din Hub-ul Școala de Valori Târgu Mureş trebuie să îşi dovedească măiestria prin participarea la cel puțin un proiect marca Școala de Valori. Nu în ultimul rând, aceștia vor trece printr-un program educativ non-formal de un an, alcătuit din mai multe experiențe ce se completează, pentru a-i ajuta să-și dezvolte încrederea în sine și curajul de a-și pune ideile în practică.

Deschidem catalogul înscrierilor pe www.scoaladevalori.ro/mures şi aşteptam noi recruți până la data de 1 octombrie.

Şcoala de Valori este o organizaţie nonguvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE