Share

Home / Slider / Schimb de experienţă internaţional despre combaterea violenţei în familie

Schimb de experienţă internaţional despre combaterea violenţei în familie

O vizita de studiu a delegației din Kazakhstan, Tajikistan și Belarus, se desfășoară în perioada 27 – 29 septembrie în Târgu-Mureș pentru schimb de experiență și dezvoltarea capacității autorităților și instituțiilor din aceste țări. Delegaţia s-a întâlnit şi cu deputatul UDMR de Mureş Csép Éva-Andrea, care a prezentat oaspeţilor din cele trei ţări informaţii despre o iniţiativa legislativă care vizează modificarea legii pentru combaterea violenţei în familie.

„Vizita are scopul de a iniția și dezvolta programe de prevenire și combatere a violenței în familie. Am avut deosebita plăcere să le prezint inițiativa legislativă pe care am depus în iunie privind modificarea legii combaterii violenței în familie, precum și să discutăm despre campania de prevenire inițiată de Organizația de femei UDMR. Delegația este însoțită de către Ionela Horga și Elena Micheu din partea Institutului Est European de Sănătate a Reproducerii”, a precizat Csép Éva-Andrea, pe pagina sa de Facebook.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureș: Licitație pentru chioșcurile de presă de pe domeniul public!

Primăria municipiului Târgu-Mureș cu sediul în Piaţa Victoriei nr. 3, telefon 0265-268.330, interior 274, anunţă …

Share
Share